Foredrag

Sprossa på Norgesturne

Sprossa på turne

Kurs & Foredrag

I 2015 fylte jeg tilhengeren med bøker og bakerovnsredskapet og la ut på en fantastisk Norge Rundt tur.

Turen startet i min hjemby Lillesand. Deretter bar det vestover mot Stavanger og Bergen. Oppover Vestlandet til Trondheim. Det ble en lang stekning opp til Vardø.

Fra Vardø kjørte jeg sørover til Tromsø og indre Troms. En tur til Lofoten, Bodø og videre sørover i Nordland og Trøndelag.

Jeg besøkte også Røros, Gudbrandsdalen og Valdres, med et lite stopp på Bjørkheimstølen.

Jeg dro videre til Akershus og Oslo hvor jeg var gjest i TV2 hos dyktige bakeglade TV-kokke Wenche Andersen i Godmorgen Norge. Videre gikk turen til Øst- og Vestfold før turen endte i Lillesand. På det siste strekket sammen med riksantikvar Jørn Holme.

På denne turen som varte i 9 uker gjennomførte jeg 45 foredrag. Dette prosjektet var et samarbeid jeg hadde med Fortidsminneforeningen, Sparebankstiftelsen DNB og Bergesenstiftelsen. De ulike lokale arrangørene kom med innspill til hva de ønsket at foredraget skulle fokusere på.

Min røde tråd i alle mine foredrag er bygningsvern.

I tillegg gjennomførte jeg 4 kurs i bruk av vedfyrte bakerovn hvor kursdeltakerne ble med i hele prosessen fra oppfyring av ovnen, steike sin egen pizza og med seg hjem hadde de sitt eget hjemmebakte brød.

Ønsker du at jeg skal komme og holde et skreddersydd foredrag innen bygningsvern hos deg?
Ta kontakt så tar vi en prat.
Foredrag

  • Forespørsel om foredrag
  • (?)